Головне управління
Держпродспоживслужби
в м. Києві

Адреса:
м. Київ, вул. Некрасовська, 10/8
Графік прийому громадян

Посилання: http://www.kiev.dpss.gov.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=872&name=restoran-salateira-pri-planov-i-perev-rts-viyavili-porushennya

Версія для друку / Повноекранний перегляд




В ресторані Salateira при плановій перевірці виявили порушення


Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві при здійсненні планового заходу державного контролю (інспектування), з відбором зразків продукції, на потужності ТОВ "САЛАТЕЙРА" ресторан Salateira, за адресою: м. Київ, вул. Гришка, 3 А встановлено.

При лабораторному випробуванні зразків харчових продуктів, відібраних в ресторані Салатейра, виявлено порушення вимог п. 1 ч.2 ст. 20, п.3 ч.1 ст. 49 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів, що створюють загрозу життю та здоров'ю людини, а саме:
 
 
 
Відповідно до ст. 1 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" вищезазначені харчові продукти є непридатним харчовим продуктом. Виявлені порушення становлять загрозу для життя та здоров'я людини.

Тому на підставі п. 3 ч. 4 ст. 11, керуючись ч. 1 ст. 67 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» від 18 травня 2017 року № 2042-VIII головним державним інспектором м. Києва були прийняті рішення про тимчасове припинення діяльності з виробництва та обігу харчових продуктів (сендвіч "Поло", сендвіч "Капрезе", десерт "Банофі", десерт "Тірамісу") терміном на 10 днів.

Також зобов’язали керівництво закладу провести коригувальні дії щодо усунення виявлених порушень